[Logo] cdr_jouw-kompas-voor-onderweg_fg-compass_bg-heart

Een up-date met mezelf

18.05.2023

Vorige zondag was ik even ‘up’ date met mezelf.
Een up-date over…
… t’een en t’ander
… een manisch-depressief universum
… intense heftigheid en helderheid
… aangeraakte oude pijn en healing
… doodlopende en nieuwe wegen
… deuren die je sluit en nieuwe die opengaan
… je pad voelen, vinden en volgen
… pad-vinders en metgezellen
… het leven die je de weg wijst en in alles het beste met je voor heeft
… de ‘Zit ik wel nog op mijn plek?’ vraag…
Tussendoor een kleine, wellicht niet toevallige, ‘windstoot-pauze’, waar ik -wat had je gedacht?- een bepaalde betekenis aan geef;-).En dan heb ik het nog even over waar ik me helemaal enthousiast over voel.
Word je graag ‘up to date’ gehouden over dat waar ik me zo enthousiast over voel? Zet je dan op de ‘VIP’-lijst via onderstaande knop.
Heb je ook ‘zit ik nog op mijn plek’-vragen?’ Via onderstaande knop kan je me contacteren met je loopbaanvraag. Voor deze begeleiding kan je gebruik maken van loopbaancheques. Zowel zelfstandigen als werknemers hebben om de 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via loopbaancheques. Dan betaal je slechts 80 euro voor 7 uur begeleiding. Hiervoor werk ik samen met het loopbaancentrum Upendi.
Up-to-date-groet,barbele

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

03.06.2023

Laat die cijfers eens weg….

'Laat deze cijfers eens weg.' 'Pas er eens deze statistiek op toe.' Mijn eerste vraagte

Lees meer

Lees meer

29.05.2023

Een ervaring terug voor de klas…

‘Mocht ik hier als de jongere versie van mezelf staan, dan zou ik nu

Lees meer

Lees meer

05.05.2023

vasten-water-doorn-mind-ervaringen

Vorige week was ik op lente-route waarin ik mezelf en mijn metge

Lees meer

Lees meer