[Logo] cdr_jouw-kompas-voor-onderweg_fg-compass_bg-heart

Aan de vooravond van mijn prana retreat

27.08.2022

Aan de vooravond van mijn reis naar de Pyrenee√ęn voor het volgen van een prana-retreat nam ik in het moment en spontaan deze video op.

Ook al wordt er geadviseerd hier met niet teveel mensen over te delen ūüėČ

Vraag je je af wat een prana-retreat inhoudt?
De retreat is de start van mijn proces om te leven van prana en onafhankelijk te worden van eten en drinken.

Ik kan erin komen dat dit voor velen heel vergaand klinkt. Ik word echter uitgenodigd om in deze ervaring te gaan en ga op deze uitnodiging in. Zelf heel benieuwd wat het me brengen zal…

Leven van prana betekent dat je je¬†voedt met prana, dit is de universele levensenergie¬†die overal aanwezig is en alles met elkaar verbindt.¬†Je wordt als het ware je eigen bron.¬†In feite leeft iedereen al van prana zonder het te weten. Alleen de mate waarin is verschillend. Die mate waarin wordt heel sterk bepaald door de beperkende overtuigingen, trauma’s, gewoonten, gedachten, patronen… die het laten stromen van prana al dan niet in de weg staan.

Het is mijn intentie hoofdzakelijk op prana te gaan leven, zonder hierin ook maar iets te forceren of te willen bewijzen. Sowieso ben ik er nu al van overtuigd dat het me heel wat inzichten, transformatie en zuiverheid zal brengen.

Leven-s-energie-groet,

barbele

 

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

22.03.2023

Over wilskracht en karakter

't Is terug t' moment... Nadat ik het een 3-tal maanden had los gelaten voelde ik een 10-tal dagen

Lees meer

Lees meer

15.03.2023

Moederziel alleen op route…

Ik ben momenteel op winterroute. Moederziel alleen … Of eerder moeder-ziel-all-een… Er zij

Lees meer

Lees meer

08.03.2023

Perfect imperfect of imperfect perfect?

Nadat onze jongste dochter Annabel (14 jaar) v

Lees meer

Lees meer