Logo Image

Aan de vooravond van mijn prana retreat

27.08.2022

Aan de vooravond van mijn reis naar de Pyreneeën voor het volgen van een prana-retreat nam ik in het moment en spontaan deze video op.

Ook al wordt er geadviseerd hier met niet teveel mensen over te delen 😉

Vraag je je af wat een prana-retreat inhoudt?
De retreat is de start van mijn proces om te leven van prana en onafhankelijk te worden van eten en drinken.

Ik kan erin komen dat dit voor velen heel vergaand klinkt. Ik word echter uitgenodigd om in deze ervaring te gaan en ga op deze uitnodiging in. Zelf heel benieuwd wat het me brengen zal…

Leven van prana betekent dat je je voedt met prana, dit is de universele levensenergie die overal aanwezig is en alles met elkaar verbindt. Je wordt als het ware je eigen bron. In feite leeft iedereen al van prana zonder het te weten. Alleen de mate waarin is verschillend. Die mate waarin wordt heel sterk bepaald door de beperkende overtuigingen, trauma’s, gewoonten, gedachten, patronen… die het laten stromen van prana al dan niet in de weg staan.

Het is mijn intentie hoofdzakelijk op prana te gaan leven, zonder hierin ook maar iets te forceren of te willen bewijzen. Sowieso ben ik er nu al van overtuigd dat het me heel wat inzichten, transformatie en zuiverheid zal brengen.

Leven-s-energie-groet,

barbele

 

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer

08.02.2024

De boeken neergelegd

Ik zit in een periode waarin ik heel veel aan het afronden, afsluiten en loslaten ben. Van hieruit

Lees meer

Lees meer

23.01.2024

Ik ben geen kwaaie

Ik ben geen ‘kwaaie’. Ik word of voel me van nature niet snel kwaad. Je krijgt me ook niet snel

Lees meer

Lees meer