Logo Image

Afscheid van mijn zwangerschapskilo’s

18.08.2013

Na 5 zwangerschappen was er bij mij in de loop van de jaren toch een 7-tal kilo blijven ‘plakken’. Begin juni kreeg ik de kans om samen met 10 dames het unieke afslankconcept bij Consciente te Beervelde te volgen. Ondanks het feit dat ik me eigenlijk wel goed in mijn vel  en hoofd voelde, ging ik hier toch graag op in. Als gezondheidscoach krijg ik wel vaker vragen ivm afslanken en in het kader hiervan wilde ik het programma zelf eerst volgen om het daarna eventueel bij Mens Sana aan te bieden.

Het volledige concept sprak me sterk aan en het resultaat was er! We waren met 10, elk met verschillende doelstellingen en een verschillende achtergrond. We hebben alle 10 succes geboekt! Bij mij is er heel gemakkelijk 5 à 6 kilo afgegaan. Maar wat nog belangrijker is: ze zijn er tijdens de hele vakantieperiode ook afgebleven en ik heb sterk het gevoel dat ik er definitief van af ben. Ik heb afscheid genomen van mijn zwangerschapskilo’s, fysiek én mentaal.

Linda is ook één van de 10 vrouwen die deelneemt. Zij slankte intussen 11 kilo af en schreef haar succesverhaal als mogelijke inspiratiebron voor vele andere mensen die graag hun gewicht, gezondheid en vitaliteit terug in eigen handen willen nemen.
Zij wil jullie laten zien dat het kan!

Je leest hier Linda’s verhaal

Ook ik ken vanuit mijn opleiding veel van voeding, vitamines, mineralen, diëten, voedingssystemen,…. Inhoudelijk ben ik voldoende opgeleid en beschik ik over de juiste kennis om mensen hier in te begeleiden. Maar als ik eerlijk ben, moet ik zeggen dat mijn passie daar niet ligt. Bij Jasmine druipt de passie voor voeding en koken er van af. Ze motiveert, inspireert en enthousiasmeert je op weg naar een gezonde eetstijl.

Ik besef, zie en voel steeds meer hoe bepalend de passie van een begeleider of coach is om ook effect en resultaat  te halen bij cliënten.

Ik heb er daarom heel bewust voor gekozen om mensen niet meer te begeleiden in het afslanken zelf, maar hiervoor samen te werken met Consciente. Ik ben dan ook heel blij dat ik jullie kan aankondigen dat  dit unieke afslankprogramma vanaf nu ook in Marke door zal gaan onder begeleiding van Jasmine (www.consciente.be).

Wil ook jij af van zwangerschaps-, vakantie-, emotie- of stresskilo’s?
Kom dan 3 september naar de gratis info-sessie  bij Mens Sana!

Je kan je via deze link inschrijven

Om jullie te laten kennis maken met Jasmine heb ik haar uitgenodigd om volgende week een gastblog te schrijven.

De week erna ben ik er terug vanuit mijn passie!

‘Wie zich in zijn passie verliest, heeft minder verloren dan wie zijn passie verliest.’

Barbele

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

14.04.2024

Comfortabel oncomfortabel

Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

Lees meer

Lees meer

29.02.2024

Tijd om het even te hebben over tijd?

Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer