Logo Image

Barbele en route en En route met Barbele #1

15.08.2023

Daar waar ik tijdens de maand juli weinig drive en inspiratie voelde, kwam dit begin augustus vanzelf terug. De drive en inspiratie vertalen zich onder andere in het nieuwe volg-je-hart-s-tochtjaartraject dat ik verder vorm aan het geven ben.

Ook vorige week stroomde de inspiratie, drive en creatie bijna over (zou dit kunnen? 😊) tijdens mijn creatiedagen aan zee met Aline.

We namen er in het moment ook een eerste podcast op. Het speelde al een tijdje in mij om een podcast te starten. Ik luister zelf heel graag naar podcasts en nu en dan kwam het zo al eens in me op om er ook zelf één te starten. Een podcast waarin ik je meeneem op mijn route en op die van metgezellen op mijn pad. Omdat ik geloof dat mensen niet zozeer waarde hebben aan het delen van bepaalde ‘resultaten’ van en op mijn weg, maar veel meer hebben aan een inkijk in de weg naar die ‘resultaten’. En daar voelt een podcast een heel goed en toegankelijk middel voor. Ik hield me wat in vanuit het idee dat ik al zoveel heb en doe. En ik weet het … iedereen lijkt met een podcast te starten. Maar dat alles kon mijn goesting om ermee te starten niet tegenhouden. En de eerste aflevering van ‘En route met barbele’ werd dus afgelopen donderdag samen met Aline opgenomen in de duinen aan zee 😊 Zonder duidelijk doel of richting. Het gewoon zijn eigen weg laten gaan in ’t moment…

Hierbij dus de link naar de eerste aflevering, met weliswaar nog ruimte voor (professionele) groei en verbetering. Zo viel het me bij het herbeluisteren op dat ik mijn zinnen heel vaak niet afmaak. Volgens Aline komt dit omdat ik blijkbaar nogal snel voel en denk 😊. Ik probeer er in het vervolg op te letten. En voor nu hoop ik dat je wat mee kan in mijn snelle flow 😉

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

29.02.2024

Tijd om het even te hebben over tijd?

Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer

08.02.2024

De boeken neergelegd

Ik zit in een periode waarin ik heel veel aan het afronden, afsluiten en loslaten ben. Van hieruit

Lees meer

Lees meer