Logo Image

getuigenissen totaaltraject ‘van stress naar energie’

03.12.2014

Hieronder enkel citaten uit mails die ik spontaan van mensen ontvang.

Dag Barbele

 Bedankt alvast voor de hele goeie en motiverende avond.

Ik voel dat het de juiste keuze is voor mij en dat ik er zeker veel voor mezelf zal uithalen.

Alvast bedankt.

 

Lieve Barbele

Hartelijk dank voor je enorme inzet en engagement!! Vandaag is het me gelukt niet vanuit emotie te communiceren. Het voelde goed. Ik heb mezelf beloofd me te engageren en op pad te gaan, met vallen en opstaan. Falen heb ik uit de woordenlijst geschrapt 

 Warme avondgroet 

Dag Barbele,

 Ik wou je nog bedanken voor gisterenavond. Ik ben echt vol gedachten in de auto gesprongen en wat ik anders normaal doe, nl naar huis bellen, heb ik deze keer niet gedaan. Ik had nood aan alles te overdenken en alle informatie een beetje te laten bezinken en ik voelde me daar goed bij zo even alleen te zijn zonder te hoeven vertellen hoe het geweest was. 

Ik denk dat deze sessie echt de beste voor me was dus dank je wel voor dat advies.

Ik tracht de komende 14 dagen zeker je advies verder op te volgen.

 

Hallo Barbele,

 We zijn idd goed gestart, ik in elk geval!

Ik moet zeggen dat de twijfels die er nog waren bij het intake gesprek zo goed als weg zijn. Ik weet het, ik ben heel perfectionistisch, maar als gisteravond voor jou als een “gewone” sessie is geweest, dan komt het helemaal goed!

En als het goed is, mag het ook eens gezegd worden! 

 Ik zie dan ook uit naar het vervolg. 

Fijne week nog!

Groetjes,

 

 Lieve groet,

Dit berichtje om je te bedanken: dankzij jouw coaching en aangereikte technieken heb ik een spannende periode tot een goed einde kunnen brengen. Vooral de ademtechnieken,, nu-gedachte en yoga deden mirakels. Tijdens gesprek met … heb ik ten volle mezelf kunnen zijn en erg duidelijk gecommuniceerd.

 

Dag Barbele 

De dieptemassage heeft echt deugd gedaan en mist zijn doel niet. Voel me fitter en algemeen beter, misschien ook mede door de nieuwe bachbloesems.

… was blij met zijn flesje!! Hij neemt ze consequent en heb de indruk dat dit een houvast is voor hem. Was blij verrast. Dus : goed hé. Het lukt me vrij goed om in mijn rust te blijven en jouw woorden deden echt wel goed.

Heb precies een klik in mijn hoofd gemaakt en als hij nog eens te keer gaat, kan ik mij precies goed afsluiten en het niet naar binnen laten dringen. En dus ook beter reageren.

DANK JE

fijne avond

 

Hallo Barbele,

 Na onze sessie vrijdag was ik,zoals je al voorspeld had,de rest van de dag zeer moe.

In het naar huis rijden was ik zeer kouwelijk en zeer hongerig,dit was een reactie van mijn lichaam zeker?Ik had ook een beetje hoofdpijn en zware vermoeide/lome benen en eind van de namiddag terug wat lage rugpijn.Ik had zeer ontspannen spieren voor de rest van de dag,geen spanningen of verkrampingen!

Mijn benen waren supergoed;geen krampen en spierpijnen enkel een vermoeid gevoel.Ik voelde me rustig,ontspannen en had bijna geen pijnen,gewoon een zalig gevoel dat ik al lang niet meer gehad heb.De behandeling en sessie bij jou heeft me zo veel deugd gedaan,waarvoor ik jou”zeer dankbaar”ben. 

Gisteren waren mijn spieren nog steeds zeer ontspannen,geen verkrampingen. I voelde me daardoor zeer rustig en ontspannen.

Ook mijn benen waren nog redelijk goed,enkel wat last ‘s avonds,beetje stijve benen en krampen in de kuiten.

Ik was in de namiddag nochthans met de hond van mijn broer gaan wandelen,normaal gezien heb ik dan super veel last van mijn benen na een wandeling. Nu was het pas tegen de avond en dan nog niet zo erg of anders.

 Vandaag heb ik al wat meer last van spierspanningen en krampen vooral van de nek en schouders,ook mijn benen zijn terug minder goed.Maar ik werk er wel aan en dat is toch het bijzonderste hé.

Ik ben je ook wel zeer dankbaar,zoals … reeds dinsdag haar dankbaarheid naar jou toe met ons deelde, met wat je voor ons allemaal doet,je ons aanleert,

Voor je kennis die je met ons deelt en dat ik je opleiding mag volgen en reeds al vooruitgang boek!

Dank U voor dit alles

 

Dag Barbele

Dank je voor alle fijne en ondersteunende mails.

Sedert vorige vrijdag (gesprek en dieptemassage bij jou) heb ik (nog)  geen aanvaringen gehad met mijn jongste telg. Ik bekijk hem met andere ogen en als hij te keer gaat.

Ik voel dat ik ook milder ben geworden met mezelf. Ik leg mijn eigen minder dingen op, probeer mijn OVERTUIGINGEN te laten voor wat ze zijn. In ieder geval ben ik mij veel bewuster van alles dan vroeger en dat vind ik al heel positief!!

Ik communiceer ook bewuster en in mails zal ik nog meer dan vroeger de woorden wikken en wegen en vanuit een bewust” beleven “neerschrijven. 

Ik maak keuzes en zet stapje per stapje in goede richting. Ik volg de BARBELE wegwijzers    Alle Barbelewegwijzers leiden naar zelfontplooiing!! Is dat geen mooie quote?? ;-))

 Hartelijke groet

 Dag Barbele,

Ik wilde je toch nog eens laten weten dat ik echt super veel deugd gehad heb van ons gesprek en de … sessie maandag. In de auto heb ik nog veel aan …gedacht, maar op een heel rustige manier. Met veel verdriet, maar met meer afstand. Wat een verschil.

In de namiddag kreeg ik wel steeds meer hoofdpijn en ik ben uiteindelijk super vroeg in bed gekropen met barstende koppijn. (Het deed dus wel iets met mijn lichaam ). 

Maar de volgende morgen was ik weer tip top in orde en voelde ik een soort rust, geluk,… Moeilijk te omschrijven. Alsof alles een beetje zijn plaats begint te vinden. 

Ik heb ook echt de indruk dat de hele cursus zijn vruchten begint af te werpen. Beetje bij beetje. Ik voel me ook echt wel beter.

Gisterenavond was er dan eindelijk ook eens tijd om er met mijn man … over te praten. Ik (probeerde) je verhaal van maandag te brengen. Hij luisterde, en was helemaal niet verwonderd of zo. Het was hem ook allemaal niet onbekend. Hij wil daar ook graag weer wat bewuster mee bezig zijn. Het voelt eigenlijk alsof hij al die tijd gewacht heeft tot ik eindelijk tot het inzicht zou komen dat het deze dingen zijn die er toe doen.

Ik ben hem ook erg dankbaar dat hij mij die tijd gegeven heeft…

En jouw natuurlijk, omdat je me de tools op zo’n goede manier aanrijkt …

Dikke merci en groetjes,

 

 

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

14.04.2024

Comfortabel oncomfortabel

Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

Lees meer

Lees meer

29.02.2024

Tijd om het even te hebben over tijd?

Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer