Logo Image

Lancering mijn levende weg

26.05.2022

Wat zal ik haar nog kunnen bijbrengen?
Dat was het eerste wat ik dacht toen iele zich inschreef voor de luchtroute in 2019. Ik mocht iele al wat leren kennen als iemand met enorme levenservaring en hieruit voortvloeiende levenswijsheid.

iele wist de praktische doorleefdheid en toepasbaarheid van de luchtroute heel sterk te appreciëren, ze ging ervoor en kwam al snel tot de realisatie van haar zeven doelen. Zo realiseerde ze al enkele maanden na de luchtroute haar eerste BLOOM-workshop.
 

In 2021 ‘keerde ze nog ‘een keer were’ voor haar luchtroute ‘next level’ en kwam tot zeven nieuwe doelen. Eén van deze doelen luidde: ‘Ik schrijf een e-book over nillusioneren’. iele is namelijk heel sterk in zichzelf en mensen bewust laten worden van de illusies die we geloven en waar we naar leven.

De term nillusioneren komt van Jan Laurens die een roman schreef met de titel Nillusioneren. Deze term slaat op het bewust worden en loskomen van de beperkende en ziekmakende impact van het geloven dat illusies waar zijn.

 

iele nodigde me uit om hier eens over te ‘brain’stormen (we noemen het liever ‘soulstormen’). Het aanvankelijke idee van een e-book voelde al snel te beperkend. Vanuit dit loslaten konden de mogelijkheden zich tonen en ontstond in cocreatie met mij ‘mijn levende weg’.
We zijn met mijn levende weg zelf al een hele weg gegaan die we vandaag met trots voorstellen. Mijn levende weg is een route met de weg als bestemming, het vuur aanwakkerend op jouw weg.

Mijn levende weg bestaat uit 12 levende weg kits met de uitnodiging een levende shift te maken in 12 domeinen.
Elke kit bestaat uit een set van 120 kaarten met info en aanzet tot reflectie, mijn levende weg schrift, een hartleiding en mijn levende weg balpen.

Tot 26 juni 2022 kan je één, meerdere of meerdere kits in voorverkoop aankopen aan 49 euro/kit ipv 79 euro of de volledige kit aan 490 euro (ipv 790 euro). Prijzen zijn inclusief btw.

De eerste kits die in productie gaan zijn die rond soevereiniteit, opvoeding & onderwijs en economie & financieel*. Deze zullen eind juni geleverd worden. We hebben het doel en de intentie om de resterende 9 kits aan 1 kit/maand in productie te laten gaan. Wie weet gaat het sneller…of trager 😉

*voor wie zich vragen stelt wat mijn achtergrond, kennis en ervaring is binnen dit thema… wees gerust …iele is opgeleid tot juriste en heeft jarenlang in en voor de bankwereld gewerkt 
😉

Je vindt alles terug op www.mijnlevendeweg.be.
 
Laat er je naam en e-mail achter als je graag op de hoogte gehouden worden van wat er zich nog zoal op de weg van mijn levende weg zal aandienen 😉

Het hart van mijn levende weg is de hartleiding die we uitwerkten. Een hartleiding die staat op zich en ook heel bruikbaar en waardevol is om los van de levende weg kits te gebruiken.
Je kan de hartleiding gratis downloaden via de website.

Wij werken in elk geval met hart en ziel verder aan mijn levende weg. We geloven dat dit zeer nodig en bruikbaar is in deze tijden. Niet voor iedereen, in elk geval wel voor zij die bereid zijn de verantwoordelijkheid over hun eigen leven en wel-zijn zelf in handen te nemen.

Tijdens het creëren van deze kits spat het vuur er in elk geval van af. Het was één en al vuur-werk. We maken dus werk van het vuur in ons en hopen vurig dat de vonk ook bij jou overslaat.
28 juni 2022 geven we ook onze eerste workshop aan lanceerprijs. Meer info vind je ook op de website

Levendige onderweg groet,
barbele en iele

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

14.04.2024

Comfortabel oncomfortabel

Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

Lees meer

Lees meer

29.02.2024

Tijd om het even te hebben over tijd?

Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer