Logo Image

Mag ik je wat vragen?

01.05.2014

Wekelijks maak ik graag wat tijd om voor jullie mijn blog te schrijven. Met evaringen, lessen, inzichten, inspiratie voor onderweg… Ik hoor vaak van mensen dat ze hier veel aan hebben, ja, er zelfs naar uitkijken. Dat doet me goed en motiveert me hier te blijven in investeren. Ook voor mij wordt dit uiteraard een mooi ‘archief’ waarin ik steeds eens kan terugkijken naar mijn doorgemaakte proces.

Vandaag wil ik jullie een en ander vragen. Misschien om te beginnen om deze blog ook tot het einde te lezen, want het wordt een lange … Het is dan ook lang weekend he…

Eva is een studente Toegepaste Psychologie in de afstudeermoduele Welness, health en Coaching. Eva loopt stage bij mij en maakt ook haar bachelorproef in samenwerking met Mens Sana. Haar bachelorproef gaat over opvoeden, wellicht niet toevallig een thema waar ook ik sterk mee bezig ben. Voor dit werk heeft ze uiteraard informatie nodig die ze onder andere verzamelt onder de vorm van enquetes.

Enquetes…, nee, ook ik ben ik sta hier meestal niet voor te springen maar overweeg het invullen  wel steeds als het over een thema gaat die me boeit en  als ik weet dat er nuttig werk mee zal verricht worden. Dus hier de eerste vraag: als je enigszins bewust bezig bent met de opvoeding van je kinderen, jong of ouder, of met veel vragen zit en hier aan wil meewerken; dan doe je Eva en ook mij een groot plezier om de vragenlijst in bijlage in de mail in te vullen en terug te sturen naar Eva op volgend adres: eva.louwagie@student.vives.be

Ik breng ook nog even in de kijker dat er komende zondag 4 mei, opendeurdag is bij Mens Sana. Je bent hier van harte welkom van 10u tot 18u.

Ik zal jullie, samen met een team, hartelijk ontvangen. Je kan hier terecht met al je vragen rond gezondheid en natuurlijke gezondheidsbegeleiding in de ruimste zin van het woord. Je kan ook gewoon langs komen zonder vragen en kennis maken met mij, het gebouw, de tuin, de rust.  Je kan je in de voetreflexologiestoel placeren of op de massagetafel gaan liggen om kennis te maken met voetreflexologie, dieptemassage, drukpuntmassage of ontspannende massage. In de namiddag komen Christel en Dominique me hierbij assisteren. Bij Jasmine kan je terecht voor al je vragen rond gewichtsbeheersing en kan je op haar weegschaal gaan staan die je een persoonlijke lichaamsanalyse weergeeft. Greta wijst je graag de weg in de wereld van voeding, kruiden, bachbloesems…. Ook Eva zal er staan met een standje rond opvoeden en bij Yasmina kan je terecht om in te schrijven voor de komende info-avonden of een kennismakingsafspraak te maken voor een voetreflex of dieptemassage behandeling aan de helft van de prijs! Solden bij Mens Sana!

Ook hier nog een tweede vraag : ben je al gekomen naar een info-avond, heb je al een pedagogische studiedag gevolgd, ben je in begeleiding of behandeling bij mij (geweest) of volg je op dit moment een totaaltraject en kan je zondag even langs komen? Dan zou ik je willen vragen of je het ook ziet zitten dat mensen je mogen aanspreken als getuige.  Als er enkele mensen zijn, voorzie ik een plekje voor jullie. Als je hieraan wil en kan meewerken (ook al is het maar een uurtje), laat je het me dan even weten op info@menssanahealth.be?

 

 

 

Hieraan gekoppeld nog een derde vraag: heb je ervaringen bij Mens Sana , wil je graag meewerken, maar kan je niet komen zondag, dan kan je me ook helpen door je ervaring te delen in het commentaarvenster hieronder. Lang of kort, met naam of anoniem. Ik merk dat getuigenissen heel sterk werken. Je kan me hier dus een groot plezier mee doen.

Ook nog even meegeven dat er zondag ook een grote tuinmarkt doorgaat in het park recht tegenover mens sana. Hier komt meestal heel wat volk op af, met als gevolg dat er wat parkeerproblemen kunnen zijn. Hou er dus rekening mee dat je mogelijks een kleine, gezonde wandeling te doen hebt om bij Mens Sana te geraken zondag 4 mei.

Binnenkort gaat de volgende reeks info-avonden door. Ook dit breng ik graag nog even in de kijker. De volgende reeks gaat dan pas weer van start vanaf september 2014.

Donderdag 8 mei |thema avond stressvrij opvoeden | 10 euro | 19u30-21u30

Meer info en inschrijven: https://www.menssanahealth.be/events/stressvrij-opvoeden/

Vrijdag 9 mei |thema avond geen stress, wel energie | 10 euro | 19u30-21u30

https://www.menssanahealth.be/events/stressvrij-worden-zijn-en-blijven/

Maandag 12 mei |thema avond ken jezelf | 10 euro | 19u30-21u30  

Ik heb beslist dit thema te verwerken in het totaalpakket ‘stressvrij worden, zijn en blijven’. Het is dus wellicht de laatste keer dat deze thema-avond door zal gaan. Wil je jezelf en de ander diepgaander leren kennen en vooral begrijpen? Grijp dan je kans!

Meer info en inschrijvingen:

https://www.menssanahealth.be/events/ken-jezelf-vrije-toegang/

Maandag 2 juni |thema avond luister naar je lichaam | 10 euro | 19u30-22u  

https://www.menssanahealth.be/events/info-luister-naar-je-lichaam-vrije-toegang/

Ik eindig met nog wat commerciële inspiratie. Zondag 11 mei is het moederdag. Al een écht cadeau voor je mama? Met een waardebon van Mens Sana geef je haar een heel warm, liefdevol, écht cadeau.

Als je tot hier geraakt bent: dank voor je tijd en geniet nog van deze eerste mei. En. als de enquete rond opvoeden wil invullen, vergeet dan niet de bijlage in de mail te openen, in te vullen en op te sturen naar Eva. Dank je wel

Van harte en hopelijk tot binnenkort eens.

Barbele

 

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

14.04.2024

Comfortabel oncomfortabel

Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

Lees meer

Lees meer

29.02.2024

Tijd om het even te hebben over tijd?

Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer