Logo Image

Mens Sana Health blogt!

03.06.2013

Goeie middag,

Vanaf nu ontvang je van mij wekelijks een blog, dit zal telkens op woensdagavond zijn.  De bedoeling hiervan is jullie tips, kennis en inzichten mee te geven op verschillende terreinen. Maandelijks zal het rond een bepaald thema gaan. Vorige week werd  het thema examens/omgaan met stress ingezet. Komende woensdag krijg je nieuwe tips.

Het zou fijn zijn  om interactie te creëren. Zo krijg ik ook voeling  met wat er bij jullie speelt.  Heb je zelf vragen, ideeën, tips,…. plaats ze dan in het witte kader onder de blog. Zijn er bepaalde thema’s die je graag aan bod ziet komen, laat het me dan weten. Stel je vraag in het kader hieronder.  Ik hou hier zeker rekening mee in de planning van de thema’s.

Heb je de vorige blog gemist?  https://www.menssanahealth.be/blog/examentips/

Ik kijk er alvast naar uit er een waardevolle blog van te maken.

Barbele

 

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

14.04.2024

Comfortabel oncomfortabel

Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

Lees meer

Lees meer

29.02.2024

Tijd om het even te hebben over tijd?

Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer