Logo Image

Mijn ‘licht’ op vaccins

12.04.2021

Niet om te overtuigen

Niet om te verantwoorden

Niet om te oordelen

Niet om gelijk te krijgen

Niet om te revolteren

Niet omdat ik TEGEN iets ben

Wel omdat ik de vraag kreeg van velen

Wel om te delen

Wel omdat ik het voel

Wel omdat informatie een recht is

Wel om elke keuze te respecteren

Wel omdat ik VOOR iets sta

En misschien vooral omdat velen hun leven lang geprogrammeerd werden en worden om hun eigen gevoel en dus zichzelf niet te vertrouwen. Omdat we aangeleerd werden dat de oplossingen voor wat we nodig hebben buiten onszelf liggen.

Terwijl alles wat je nodig hebt in je zit, in jezelf te vinden valt.

Omdat ik net nu zo heel sterk voel hoe fundamenteel belangrijk het is jezelf heel goed te voelen en te respecteren.

Ook omdat ik weet en ervaar dat het moed vraagt om jouw gevoel te volgen als dat tegen de mainstream, algemeen aanvaarde en verwachte stroom in is.

Toch is het de enige weg voor mij …

DAAROM maakte ik dan toch een video met de vaccins als ingangspunt. Gezondheid valt volgens mij niet te injecteren. Een video over mijn kijk en mijn weg in het thema vaccins. Je voelt en kiest zelf wel of je hier wel of niet naar kijkt. Je voelt zelf wel wat klopt voor jou, wat resoneert met jou.

Want ook dat is en blijft de essentie van Compagnon de route: volg je eigen kompas binnen de wegwijzers die ik met Compagnon de route aanbied.

Respecterende groet,

Barbele

P.S. Dank voor de vele antwoorden op mijn ‘knopen’-vraag. Het bracht me veel inzichten en helderheid. Ik kon nog niet op iedereen persoonlijk een antwoord terug geven, maar las alles wel met veel aandacht.

P.S.S. Trouwens, de ‘ik sta op mijn strepen’ kousen zijn er intussen. Ik ben er super content mee en heb ze ook constant aan. Op één of andere manier zijn ze niet alleen gewoon mooi en cool 😊, ze doen me ook echt continu herinneren aan mijn eigen grenzen respecteren. Met zachte kracht op je strepen staan. Dat is hoe ze voelen. Ik kan er in elk geval alle wegen mee op 😉

Je kan jouw exemplaren via deze link bestellen.

Schone vooruitzichten

7 mei 2021 | Route Mind | 9u30-18u30

13-19 juni 2021 | Luchtroute | Apricale, Italië (Contacteer me gerust als je jouw deelname aan deze zeer krachtige, creërende route overweegt. De energie/tijd is nu heel sterk om deze inhouden voor jou te laten werken)

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (6)

 • Sonja says:

  De kousen zitten zalig Barbele.

 • Riet says:

  Dankjewel Barbele 🙏🏻

  Just what I needed today … de dag nadat ik te weten kwam dat mensen die héél dicht bij mij staan een ‘andere’ keuze maakten.

  Loslaten.
  Respecteren.
  En vooral dicht bij mezelf blijven.

  X

 • Nancy says:

  🙏🙏🙏

 • Anneleen Bradt says:

  💪💗🌺

 • Lees meer

  Lees meer

  14.04.2024

  Comfortabel oncomfortabel

  Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

  Lees meer

  Lees meer

  29.02.2024

  Tijd om het even te hebben over tijd?

  Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

  Lees meer

  Lees meer

  19.02.2024

  Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

  Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

  Lees meer

  Lees meer