Logo Image

Vakantievibes

15.07.2023

Het is intussen een hele tijd geleden dat ik nog eens een mail uitstuurde. Hier ben ik dus nog eens met een update.

We startten onze vakantie alvast heel sportief. T’is te zeggen, mijn gezinsleden startten heel sportief ;-).  Ze reden met de fiets naar onze vakantieplek. Recht van de examens en oudercontacten de fiets op voor een goeie 500 km naar de Morvan in Frankrijk. ’t Was een mooie gezinservaring. Drie dagen fietsen, met nogal wat tegenwind, fietspech en zonder deftige voorbereiding. En ik mocht met de ‘bezemwagen’ rijden. Ook voor mij een nieuwe ervaring. En ook ik was niet echt voorbereid ;-).

Ik deelde onze ervaring tijdens die dagen via instagram-story en nogal wat mensen hebben mee gevolgd, mee gesupporterd en mee gelachen. Heb je het gemist en ben je benieuwd? Stap even met me mee in de volgwagen via onderstaand fimpje 😊

Nog één van de avonturen die met spanning werd gevolgd was ons ‘kat-en-rel-muis-spel’. Het startte met een berichtje om 22u van Josse een verdiep hoger.

Benieuwd? 🙂 Volg ons avontuur via het filmpje-van-de-story hieronder. Mét de toestemming van mijn kinderen in hun ondergoed 😉

De eerste 30 seconden kan je overslaan (bleef blijkbaar wat hangen).

We vertoefden in juli in Frankrijk en we mochten er vele gasten, familie, vrienden en passanten ontvangen. Gezellig, verbindend, deugddoend. ‘Tussendoor’ reed Paul met Seppe op en af voor een operatie aan zijn kruisband. De revalidatie direct na de operatie leek heel vlot te lopen, maar intussen zijn we vele zeer pijnlijke dagen en nachten en enkele spoed-interventies verder… Ook nu ben ik aan het schrijven vanuit het ziekenhuis terwijl Seppe opnieuw met spoed geopereerd wordt. De schroef was los gekomen uit zijn bot en werd ‘eruit ‘geïnfecteerd’. We volgden al een tijd de heel raar etterende wonde op. Het was schrikken toe hij plots wakker werd met een zichtbaar lichaamsvreemd stuk in de wonde. We zijn net op vakantie met familie in de Ardennen en zijn met spoed naar Gent gereden.

Update een dag later: We werden zeer goed geholpen en het gaat intussen goed met Seppe.

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

14.04.2024

Comfortabel oncomfortabel

Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

Lees meer

Lees meer

29.02.2024

Tijd om het even te hebben over tijd?

Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer