Logo Image

Vondsten op het pad van een padvinder

20.03.2023

Wat doe jij eigenlijk?’ heb ik altijd een lastige vraag gevonden.

Wat doe ik eigenlijk?

Mensen omschrijven me als iemand die hen begrijpt, en van hieruit richting, wegwijzers, inzichten en perspectief biedt.

Ik noem mezelf graag een pad-vinder.
Een baanbreker soms.
Een voorloper hier en daar.
Iemand die nieuwe paden ontdekt in de ‘wildernis’ dat het leven soms kan zijn.

Waar ik mijn inzichten vind?
Op mijn pad.
Nogmaals een pad-vinder dus 😉


Ik ervaar mijn pad als mijn coach en therapeut. Een pad die me inzichten en wegwijzers biedt. Een pad die me ook heling en loutering brengt.

Wanneer ik iets te verwerken heb, wanneer ik iets te leren heb, wanneer ik iets in-te-zien heb, wanneer ik iets te kiezen heb, wanneer ik iets uit te spreken heb… dan krijg ik wegwijzers op mijn pad. Je kan ervoor kiezen die wegwijzers te negeren of er in een grote bocht rond te lopen. Maar dan keren ze terug.
Ook dat heb ik geleerd 😉 In dezelfde vorm. In een hevigere vorm. Of in een totaal andere vorm.


Sommige van die wegwijzers vragen me om de inzichten op mijn pad uit te spreken en uit te schrijven. Om ook anderen te inspireren op hun pad. Om ook anderen hun leven als hun kompas te leren zien en gebruiken en van hun leven geen zoek-tocht, maar een vind-tocht te maken want in wezen ben je niets kwijt.


Volgende week maandag 27 maart geef ik de inspiratiesessie ‘inzichten op het pad van een padvinder’. Ik neem je ongecensureerd 😉 mee op mijn weg en deel je mijn meest cruciale ‘vondsen’ of inzichten. Inzichten die naar mijn aanvoelen universeel zijn en waar ook jij dus wat aan kan hebben op jouw pad-vinders-weg.

je bent welkom,
barbele

Vind deze en meer inspiratie-sessies hier

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

14.04.2024

Comfortabel oncomfortabel

Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

Lees meer

Lees meer

29.02.2024

Tijd om het even te hebben over tijd?

Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer