Logo Image

Wandel, spring, zwem, vaar en vlieg je verder met ons mee?

06.04.2018

Wandel, spring, zwem, vaar en vlieg je verder met ons mee?

LEES DAN VERDER EN MELD JE OPNIEUW AAN OM MIJN BLOG IN DE TOEKOMST TE BLIJVEN ONTVANGEN.

Hier ben ik terug. Ik nam even ‘verlof’ van het schrijven van mijn blog. Door het zo intens toewerken naar tal van ‘feestlines’, zijn vele andere zaken even ‘on hold’ gezet. Prioriteiten moesten gezet worden.

Het creëren van 9 websites met bijhorend aanbod, een app, een laadzone (webshop), lanceerprogramma, filmpjes, … het heeft toch heel wat van ons gevraagd. En dat doet het nog steeds. Het vraagt al maandenlang een continue focus en alertheid. Een continu evolueren, bijsturen en communiceren. Een continu kiezen en knopen doorhakken. Een continue aandacht voor ‘alles tegelijk’. Wetende dat enkel singletasken werkt, een grote uitdaging 😊. Een continu ‘steeds meer investeren in’…

We werden ondergedompeld in de IT wereld en leerden de IT taal spreken (in het Engels dan nog), we leerden tal van nieuwe systemen kennen en gebruiken, Naomi leert binnenkort programmeren,…

Al goed dat we zelf zo goed en dicht omringd zijn door de inhouden van Compagnon de route en gebruik kunnen maken van onze eigen reminders. We hebben afgelopen maanden in elk geval alle thema’s uit alle routes zien passeren en kunnen gebruiken in ons eigen functioneren. Zo ervaren we weer zelf helemaal de waarde ervan.

En intussen is Compagnon de route gelanceerd! We hebben drie mooie, sterke, waardevolle lanceermomenten achter de rug. Binnenkort zie je het filmpje hiervan wel eens passeren.

Afgelopen maanden brachten ook heel wat duidelijkheid en helderheid. Over waar Compagnon de route voor staat. Over wie welke rol heeft en inneemt. Over wie we aanspreken met welk aanbod.

Afgelopen maanden brachten bovenal een zicht op en creëren van een écht veld van mogelijkheden. Voor ons en voor jou.

En stilaan is er terug zicht op ‘ruimte’. We crëerden systemen die vóór ons kunnen en zullen werken en wij zo ook terug de ruimte kunnen creëren om te doen wat we écht willen: ver-talen, be-tekenen en creëren.

Met dit schrijven breng ik jou dan ook graag op de hoogte van al dat nieuws. Of misschien doen we dat beter geleidelijk aan.

Laat ons beginnen met het overzicht. In onderstaand filmpje nemen we je in 4,5 minuten mee doorheen onze volledige routekaart.

Wil je meer weten over en aan de slag gaan met de inhouden van de routekaart? Spring dan op onze ‘tourbus’ en ontvang gratis 24 onderwegwijzers. 24 wegwijzers die je onderweg kan toepassen en integreren en waar je mogelijks en hopelijk ook wat ‘wijzer’ van wordt 😊  Gedurende de 24 onderwegwijzers nemen we je eveneens mee doorheen de volledige routekaart van Compagnon de route.

Wil je gedurende 24 dagen een onderwegwijzer ontvangen? Meld je dan hier aan.

Omdat het leven zich onderweg afspeelt en je net in dat onderweg zijn aan de tools en inzichten moet kunnen, creëerden we een  kompas-voor-onderweg-app. Download alvast onze gratis Kompas voor onderweg app in de App Store (voor iPhone en iPad) of in de Google Play Store (voor alle andere smartphones en tablets). Ook daar kan je op onze tourbus springen en de 24 onderwegwijzers ontdekken.

Je vindt er ook mijn blogs, de kalender, toegang tot ‘jouw kompas’ met je gevolgde routes en 90 dagen trajecten en onze laadzone met tal van reminders, postkaarten, boeken, tickets en andere uit-rusting. Gezien we samen met ons IT team nog volop bezig zijn met het ‘finetunen’ van alles, kom je hier en daar mogelijks ook nog een bug tegen. ‘Bug’, een woord dat ik enkele maanden geleden helemaal niet kende. Intussen weet ik heel goed wat dat betekent en wat de gevolgen zijn 😊 . Voor zij die het nog niet kennen: een bug is een fout is in een computerprogramma of website, waardoor het zijn functie niet vervult.  En uit ervaring weet ik intussen ook dat als er één bug opgelost is, er een andere tevoorschijn komt 😊. Maar goed, blijkbaar allemaal normaal en zelfs ‘noodzakelijk’ in zo’n creatieproces. Laat de bugs (mocht je die vinden), je zeker niet tegenhouden om al eens op verkenning te gaan.

Onze laadzone vind je ook terug via www.laadzone.be Het is een plek geworden waar je je letterlijk kunt gaan opladen aan de talrijke reminders onder de vorm van onder andere postkaarten die je ook kan aankopen als reminder voor jezelf of voor een ander. Bij elke postkaart vind je extra toelichting of tips voor gebruik.

Mijn volgende ‘blog’ wordt terug een ‘échte’ blog waarbij ik jullie graag verder inspireer, bewust maak, nu en dan misschien wat trigger in en vanuit het leven. Blijf je de blogs graag ontvangen? Meld je dan opnieuw aan via deze link.

Waarom opnieuw aanmelden? Dit is noodzakelijk in het kader van een nieuwe wetgeving GDPR genaamd, wat staat voor General Data Protection Regulation. Er is deze dagen heel wat te doen rond deze wetgeving die vanaf 25 mei 2018 van kracht gaat. Een wetgeving waar onder andere advocaten en IT-beveiligers hun handen vol mee hebben. De kern van de wetgeving gaat over bescherming van persoonlijke data. Wij moeten als bedrijf kunnen aantonen weke persoonsgegevens we verzamelen, hoe we deze data gebruiken en hoe we ze beveiligen. We hebben je expliciete toestemming nodig om bijvoorbeeld mails te sturen. Ik mag je vanaf 25 mei dus niets meer sturen zonder jouw expliciete toestemming. En deze kan je dus geven door je opnieuw aan te melden voor het ontvangen van mijn blog.

Vanaf 25 mei 2018 stuur ik mijn blogs dus enkel nog naar de opnieuw aangemelde adressen. Aanmelden kan via deze link.

In het kader van deze wetgeving, waarbij persoonlijke en gevoelige informatie niet langer dan nodig bijgehouden mag worden, dien ik ook alle dossiers van begeleidingen die ik afgelopen jaren heb gedaan te vernietigen. Ik zal dit dan ook op mijn manier en met respect voor het grote vertrouwen die zovele mensen aan mij gaven, ‘uitvoeren’.

Graag laat ik jullie weten dat ook Naomi af en toe een ‘schrijfsel’ schrijft. Hierin beschrijft en be-tekent ze hoe zij betekenis vindt en geeft aan wat er gebeurt in haar leven en hoe ze dit omzet in illustraties, al dan niet gecombineerd met  foto’s of videobeelden. Kortom, hoe ze daar beeldkracht van maakt. Beeldkracht die ze voor haar laat werken. Ontdek hoe die beeldkracht ook voor jou kan werken. Want het werkt. Dat is ondertussen wel duidelijk. Aanmelden voor het ontvangen van de schrijfsels van Naomi kan hier.

 

Eens aangemeld, kan je uiteraard op elk moment terug afmelden voor elk van de drie lijsten via de unsubscribe knop onderaan de mails.

Ik sluit dit schrijven graag af met een warme aankondiging en uitnodiging voor onderstaande ‘schone vooruitzichten’. En heel graag tot een volgende ontmoeting.

Barbele

Onze schone vooruitzichten

18/04/2018 | Webinar Opgroeien is simpel, maar niet altijd gemakkelijk… | 19u30 – 21u15 | bijdrage 20 euro | Registreer via deze link

19/04/2018 | Gratis live webinar 5 knooppunten waarop je kan kiezen | 19u30-21u|Registreer je gratis via deze link

1/05/2018 | Gratis webinar onderneem je leven (ideale materie om op de ‘dag van de arbeid’ te volgen 🙂 ) |11u-11u45| Registreer je gratis via deze link 

4/05/2018 |Route mindmanagment voor professionelen | 9u30-18u30 + 3 maand integratie via kompas app

5/05/2018 | Route be-denk jezelf voor particulieren | 9u30-16u30 + 3 maand integratie via kompas app

!! Ga je echt aan de slag met de inhouden via één van onze routes? Hou er dan rekening mee dat elke route slechts 1 maal per jaar via onze open kalender wordt aangeboden. De volgende routes mindmanagement en bedenk jezelf zijn dus pas voor 3 en 4 mei 2019. Je vindt alle data tot 2020 terug op onze kalender. 

 

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (2)

 • Barbele says:

  Test

 • Barbele says:

  Test bedenksels

 • Lees meer

  Lees meer

  14.04.2024

  Comfortabel oncomfortabel

  Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

  Lees meer

  Lees meer

  29.02.2024

  Tijd om het even te hebben over tijd?

  Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

  Lees meer

  Lees meer

  19.02.2024

  Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

  Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

  Lees meer

  Lees meer