[Logo] cdr_jouw-kompas-voor-onderweg_fg-compass_bg-heart

Wat stilte me bracht

15.02.2022

De ‘stekker zit er terug in’ 🙂Terug van mijn vijf stille, vastende dagen.Ik nam er de laatste dag een video op van mijn inzichten en ervaringen. Je kan het hieronder bekijken.Met wat kleine oogjes na een stormachtige, wakkere nacht in mijn tentje. Ook de stem van de wind dien je erbij te nemen 😉

Voor wie tot het einde luistert: ik vergat het thema economie/financieel uit onze living kit in wording (in creatie door Iele en mezelf) te benoemen als twaalfde thema. Hierbij maken we de shift van een op schaarste gebaseerde economie/financieel systeem naar overvloedsbewustzijn/economie/financieel systeem.
Ook behoefte of nood aan ruimte en context creëren waarin je de stilte in jou kan laten spreken? Ik ben graag jouw Compagnon de route op de lanceereditie van de winterroute van 17-21 maart aan 30% lanceerkorting. De route gaat door in Monsauche Les Settons. Er is mogelijkheid tot carpoolen.
Meer info en mogelijkheid tot inschrijven via onderstaande link.
Deze ochtend besliste ik om me nog eens een intense koude-prikkel te geven. Dit is trouwens ideaal om te combineren met vasten
Waarom ik het in mijn hoofd haalt om zich minutenlang onder te dompelen in water van 7,5 graden?
Dat vertel ik tijdens mijn introductie-les intermittend living vanuit het water 🙂 Klik op de foto om het filmpje te bekijken.
Ik gaf al op veel plekken les/training/coaching, maar dit is toch een primeur 🙂
Ik rilde en genoot nog na en pluk al de hele dag de vruchten van mijn koude-prikkel.
Nog steeds stille en ook energieke, gedreven groet,Barbele

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

24.10.2022

Hopeloos te laat?

‘Webpagina herfstroute maken’. Het staat zeker al een half jaar op mijn nog af te vinken to-do l

Lees meer

Lees meer

05.09.2022

Volg de goeroe in jezelf

Ik ben terug thuis en in mezelf geland. Mijn prana retreat zit erop. Einde van de retreat. Sta

Lees meer

Lees meer

27.08.2022

Aan de vooravond van mijn prana retreat

Aan de vooravond van mijn reis naar de Pyreneeën voor het volgen van een prana-retreat nam ik in he

Lees meer

Lees meer