Logo Image

Wat stilte me bracht

15.02.2022

De ‘stekker zit er terug in’ 🙂Terug van mijn vijf stille, vastende dagen.Ik nam er de laatste dag een video op van mijn inzichten en ervaringen. Je kan het hieronder bekijken.Met wat kleine oogjes na een stormachtige, wakkere nacht in mijn tentje. Ook de stem van de wind dien je erbij te nemen 😉

Voor wie tot het einde luistert: ik vergat het thema economie/financieel uit onze living kit in wording (in creatie door Iele en mezelf) te benoemen als twaalfde thema. Hierbij maken we de shift van een op schaarste gebaseerde economie/financieel systeem naar overvloedsbewustzijn/economie/financieel systeem.
Ook behoefte of nood aan ruimte en context creëren waarin je de stilte in jou kan laten spreken? Ik ben graag jouw Compagnon de route op de lanceereditie van de winterroute van 17-21 maart aan 30% lanceerkorting. De route gaat door in Monsauche Les Settons. Er is mogelijkheid tot carpoolen.
Meer info en mogelijkheid tot inschrijven via onderstaande link.
Deze ochtend besliste ik om me nog eens een intense koude-prikkel te geven. Dit is trouwens ideaal om te combineren met vasten
Waarom ik het in mijn hoofd haalt om zich minutenlang onder te dompelen in water van 7,5 graden?
Dat vertel ik tijdens mijn introductie-les intermittend living vanuit het water 🙂 Klik op de foto om het filmpje te bekijken.
Ik gaf al op veel plekken les/training/coaching, maar dit is toch een primeur 🙂
Ik rilde en genoot nog na en pluk al de hele dag de vruchten van mijn koude-prikkel.
Nog steeds stille en ook energieke, gedreven groet,Barbele

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

14.04.2024

Comfortabel oncomfortabel

Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

Lees meer

Lees meer

29.02.2024

Tijd om het even te hebben over tijd?

Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer