[Logo] cdr_jouw-kompas-voor-onderweg_fg-compass_bg-heart

Wat stilte me bracht

15.02.2022

De ‘stekker zit er terug in’ 🙂Terug van mijn vijf stille, vastende dagen.Ik nam er de laatste dag een video op van mijn inzichten en ervaringen. Je kan het hieronder bekijken.Met wat kleine oogjes na een stormachtige, wakkere nacht in mijn tentje. Ook de stem van de wind dien je erbij te nemen 😉

Voor wie tot het einde luistert: ik vergat het thema economie/financieel uit onze living kit in wording (in creatie door Iele en mezelf) te benoemen als twaalfde thema. Hierbij maken we de shift van een op schaarste gebaseerde economie/financieel systeem naar overvloedsbewustzijn/economie/financieel systeem.
Ook behoefte of nood aan ruimte en context creëren waarin je de stilte in jou kan laten spreken? Ik ben graag jouw Compagnon de route op de lanceereditie van de winterroute van 17-21 maart aan 30% lanceerkorting. De route gaat door in Monsauche Les Settons. Er is mogelijkheid tot carpoolen.
Meer info en mogelijkheid tot inschrijven via onderstaande link.
Deze ochtend besliste ik om me nog eens een intense koude-prikkel te geven. Dit is trouwens ideaal om te combineren met vasten
Waarom ik het in mijn hoofd haalt om zich minutenlang onder te dompelen in water van 7,5 graden?
Dat vertel ik tijdens mijn introductie-les intermittend living vanuit het water 🙂 Klik op de foto om het filmpje te bekijken.
Ik gaf al op veel plekken les/training/coaching, maar dit is toch een primeur 🙂
Ik rilde en genoot nog na en pluk al de hele dag de vruchten van mijn koude-prikkel.
Nog steeds stille en ook energieke, gedreven groet,Barbele

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

25.07.2022

In-zicht

Sinds een week sta ik op met of voor de zon en BEN ik hier. Ik kom hier helemaal tot mezelf en tot i

Lees meer

Lees meer

20.07.2022

Vakantie maken van werk

Ik vertoef intussen al dik drie weken in Frankrijk. 1 tot 5 juli ging de eerste editie van de zomerr

Lees meer

Lees meer

09.05.2022

Ik blokkeer. Voor het eerst.

Ik ben mensen aan het blokkeren. Zowel online als offline. Voor het eerst in mijn leven. Ik kan n

Lees meer

Lees meer