Logo Image

Word terug ondernemer in je eigen leven!

08.10.2014

Zondag mocht ik samen met mijn ‘team’ een 400-tal geïnteresseerden ontvangen tijdens open bedrijvendag.  Ik gaf 4 lezingen van telkens 30 minuten en voelde een sterke aandacht, weinig weerstand,… De interesse in en nood aan een andere, een bredere kijk op lichaam en geest, ziekte en  gezondheid is duidelijk voelbaar. De bereidheid om eens vanuit een andere bril te kijken is er.

 Sommigen gaven aan dat ze het wat vreemd vonden om een ‘bedrijf’ als Mens Sana in de Open Bedrijvengids te zien staan. Ja, ook Mens Sana is een bedrijf, een bedrijf die werkt vanuit een visie, met doelen, strategieën, implementatie, evaluatie,… net als in een ander bedrijf.  Ja, ik ben een ondernemer, ik leer het met vallen en opstaan. Ondernemer worden biedt je een garantie op enorme kansen in persoonlijke groei.  En eigenlijk doe ik niets anders met mijn cliënten. Eigenlijk leren mensen hier ook weer ondernemer worden. Ondernemer in hun eigen leven. Vanuit inzichten in opgedane ervaringen, in symptomen, in gevoelens… terug de verantwoordelijkheid opnemen in je eigen gezondheid en welbevinden. Vastzittende emoties en beperkende overtuigingen weer in beweging brengen,… een heel interessante en bevrijdende onderneming! Nee, welzijn, de emotionele wereld, …  is helemaal niet ‘soft’, maar net een heel krachtig iets!

Lichaam en geest zijn zo onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het huwelijk tussen lichaam en geest is geen echtscheiding mogelijk. We kunnen dan maar beter zorgen dat die twee goed overeen komen, dat ze goed op elkaar afgestemd zijn, goed met elkaar samenwerken.

Wil ook jij meer inzicht en vanuit dit inzicht meer ‘macht’ over je eigen leven en je eigen gezondheid verwerven? De thema-avond ‘luister naar je lichaam gaat dit jaar nog 1 maal door, dit op maandag 13 oktober van 19u30 tot 22u.

Ook de thema-avonden ‘Geen stress, wel energie’  (20 oktober) en ‘stressvrij opvoeden’  (22 oktober) gaan nog 1 maal door in 2014.

Graag vestig ik ook de aandacht op de gratis thema-avond rond natuurlijk afslanken, gegeven door mijn collega Jasmine Willocq (Consciente). Ze is met deze avond te gast bij Mens Sana op donderdag 23 oktober van 19u tot 21u30.

Reflectiecoach Rachel De Rudder begeleidt op zaterdag 25 oktober een rustvol reflectiemoment.

Herfstgroet,

Barbele

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

14.04.2024

Comfortabel oncomfortabel

Lang geleden dat ik nog eens iets schreef. Ik mocht intussen prachtige routes mee-maken, ben ‘

Lees meer

Lees meer

29.02.2024

Tijd om het even te hebben over tijd?

Heb je wat priori-tijd voor een stukje over tijd op deze 29ste februari? Een ‘extra-time’ da

Lees meer

Lees meer

19.02.2024

Pocast over spiritualiteit, new age en geloof

Terug van een weekje bergen, zon en sneeuw. Het heeft mij en ons goed gedaan. Onderweg terug naa

Lees meer

Lees meer